In het weekend is het fijn om jezelf wel eens te verwennen. Probeer dat dan wel te doen met goeie dingen. Je zal versteld staan hoe lekker het is en ook niet veel lastiger dan een gewone pannenkoek maken.
Pannenkoekje van havermout & Kefiaar Water
Bereidingstijd: 20 minuten Wachttijd: 4 uur
Portie: 2 personen
Ingrediënten:
2 lijn of chia zaadjes
4 tl water
1 banaan
kokosolie
60 gram havermout
50 gram spinazie
100 gr aardbeien, blauwe bessen, bramen
330 ml water kefir
100 gr mango
Cacao nibs
Bereiding: je kunt het ijs het beste de avond van te voren maken. Vermaal de mango met de Water Kefir of Kombucha is een keuken machine tot een gladde massa. Schep in een bakje met een deksel en zet in de vriezer voor minimaal 4 uur. Voeg de banaan, havermout, spinazie en de vezels toe aan een keukenmachine en laat draaien tot een soepel deeg. Verwarm een beetje kokosolie in een koekenpan op middel hoog vuur. Je kunt het beste kleine pannenkoekjes of poffertjes maken omdat het beslag lastig te draaien is als het een grote pannenkoek is. Bak elke kant 2-3 minuten op gematigde warmte. Serveer met rood fruit en 1 bolletje Kombucha ijs en cacao nibs. 😋
Enjoy.. guilt free feel good..
Comments