• Susanne De Raaij

Kefiaar water als sleutel tot een gezond immuunsysteem!

Bijgewerkt: jan 18

Dit is Dr Michael Mosley. Hij leidde een experiment om te kijken welke aanpak het microbioom van de meeste gezonde bacteriën zou voorzien: probiotische (gepasteuriseerd!)drankjes uit de supermarkt, het eten van inuline-rijke groenten, of het drinken van water kefir. Rarara wat werkte beter?

Uit het experiment van Trust me, I'm a Doctor bleek dat kefir het allerbeste werkt om het microbioom (de beste vriend van je immuunsysteem) te voorzien van gezonde bacteriën. Verder bleek dat kleinschalig geproduceerde kefir exponentieel meer gezonde bacteriën bevat dan kefir uit de supermarkt (Bron: BBC, 30-01-2017).


Een gezond immuunsysteem ruimt indringers als virussen, bacteriën en andere ziekteverwekkers op. Versterk je immuunsysteem door je darmflora gezond te houden met Kefiaar Water!


Bestel Kefiaar Water nu via onze webshop!


Lees meer nieuwsbrieven in het blog van Biobite Foodlab

53 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

deodorant zelf maken

Deodorant! 2 weken terug hadden we het op de woensdag ochtend groep over deodorant wat fijn was en ook helpt tegen de zweetgeur. Nu ben ik even gaan googelen en wat ik tegen kom zijn 5 schadelijke ing

eiwitten, vetten, sport en afvallen

Eiwitten! Sommigen zweren bij de volgende regel: ontbijt voor de helft groente en fruit, een kwart vezels en een kwart eiwitten. Het laatste wordt vaak vergeten, terwijl die eiwitten juist heel belang