top of page

Wat is een detox?

Heel simpel gezegd is het doen van een detox oftewel juice cleanse de reset button indrukken, echter zo simpel is het helaas niet. Met een juice cleanse geef je je lichaam even pauze wat betreft ongezonde voedingskeuzes (en ja, als we eerlijk zijn maken we die allemaal weleens). Zelfs als je heel gezond en sportief leeft word je alsnog blootgesteld aan onvermijdbare vervuilende omgevingsfactoren. Te denken valt aan medicijnen, uitlaatgassen, schoonmaakmiddelen, milieuvervuiling, maar ook de chemicaliën in de kleding die net schoon gewassen en gestreken van de stomerij terug is gekomen.

Als je erove
r nadenkt geen fijn idee toch?

Gelukkig is je lichaam er op gebouwd om zichzelf te reinigen en afvalstoffen af te voeren. Maar wil je het grondiger aanpakken en je lichaam een handje helpen start dan met een Juice Monkey juice cleanse.

Het doel van een cleanse is het resetten van je lichaam, het te ontdoen van afvalstoffen en je immuunsysteem te boosten. Idealiter doe je 2 tot 4 keer per jaar een cleanse. Ca. 5 dagen voordat de cleanse start begin je met het elimineren van bepaalde voedingsmiddelen, zodat je lijf alvast kan "afkicken". Mocht je altijd al heel gezond eten, dan zal dit bijna niet nodig zijn, mocht je veel suikers, "slechte" vetten en bewerkte voedingsmiddelen eten dan zal dit wel even aanpassen zijn maar des te groter is het effect van de cleanse. Na de cleanse zul je je energieker voelen, je huid zal meer stralen, je weerstand is verhoogd, je concentratie zal zijn toegenomen, je voelt je helderder in je hoofd en ook zul je beter slapen; voor veel mensen een positieve bijwerking, maar niet het doel van de cleanse...je zult tijdens deze dagen waarschijnlijk een paar kilootjes verliezen.

Je kunt de juice
cleanse bij ons bestellen voor 1, 3, 5 of 7 dagen. Je begint de dag met een shot en drinkt verdeeld over de dag 6 verschillende biologische en koudgeperste sappen.”

4.jpg
3.jpg

 Niet vullen, maar voeden

bottom of page